Milieuvriendelijk bestrating reinigen

Bestrating reinigen
Wij zijn gespecialiseerd in het machinaal reinigen van bestrating.
Professioneel, snel en milieuvriendelijk, zonder milieubelastende schoonmaakmiddelen en met beperkt (drink) water verbruik.

Hogedrukreinigers en reinigingsmiddelen
Reiniging met behulp van, al dan niet, chemische producten zoals “groene aanslag verwijderaar” of “mos en alge verwijderaar”, blijft jaarlijks terugkomen en is erg milieubelastend.
Onze manier van reinigen, zonder reinigingsmiddelen en beperkt water verbruik, is veel duurzamer en zorgt voor een prachtig eindresultaat.
Reinigingsmiddelen in combinatie met hoge druk reinigers?
Doordat de puntstraal van de hoge druk reiniger recht op de bestrating wordt gericht, zal de toplaag van uw bestrating ruw worden. Dit trekt nieuwe vervuiling  sneller aan waardoor deze manier van reinigen jaarlijks herhaald dient te worden. Een tijdrovende en vaak smerige klus. Een veel gehoorde klacht bij hoge druk reiniging is de extreme vervuiling van muren en kozijnen rondom de bestrating.
Bij het gebruik van een hogedrukreiniger loopt er zomaar 50% ongebruikt kraanwater rechtstreeks in uw afvoerputje, deze manier van reinigen wordt niet als milieuvriendelijk beoordeeld.

BGS  Stone & Wood Cleaner

BGS-Reiniging kiest bewust voor een milieuvriendelijke en duurzame manier van werken.
We werken met speciale Stone & Wood Clean machines.
Deze machines reinigen bestrating en houten vlonders door middel van schuingerichte reinigingskoppen die het oppervlak niet ruw maar wel brandschoon maken.
Door deze speciale reinigingskoppen wordt er niet recht op het te behandelen oppervlak gespoten maar wordt de bestrating c.q. het hout vanaf de zijkant gereinigd. Doordat de machine is voorzien van een RVS-afdekkap, zullen uw muren en kozijnen minder snel vervuild worden.
Onze machines gebruiken 50 % minder water dan de traditionele hoge druk reiniger.
De Stone & Wood Claeaner verbruikt bovendien geen stroom maar speciale Aspen brandstof, een schone brandstof die minder belastend is voor ons milieu en uw gezondheid.

Speciaal reiniging
Heeft u een schoonmaak klus waar we onze Stone & Wood Cleaner niet in kunnen zetten en er dus op een alternatieve manier gereinigd moet worden?
BGS-Reiniging beschikt ook over alternatieve machines voor het reinigen van authentieke bestrating, wanden, buitenmuren en straatmeubilair.
We denken graag op locatie met u mee over een passende oplossing.

Bestrating reinigen

Top
Contact
255 characters left